Best Pivot Door Contest 2023

Toon uw meesterschap aan een toonaangevende community van architecten, ontwerpers en vakmensen en dien nu uw beste beste taatsdeurprojecten in.

Project indienen

FritsJurgens

Verborgen perfectie

Wij geloven in de tijdloze schoonheid van verborgen perfectie. Vanuit deze waarde hebben we ongewone taatsdeuroplossingen ontworpen van de hoogste kwaliteit met een passie voor details. Onze systemen zijn verborgen in de deur, bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden en de ultieme deurervaring. Ontdek onze scharnieroplossingen.

Taatsscharnieren

Choose to evolve

Jij kiest niet voor de gemakkelijke weg. Je verkent, groeit en volgt je passie. Jouw oplossingen en ontwerpen creëren een pad voor iets nieuws - iets dat ons allemaal zal verder kan brengen. Jij evolueert.

Evolutie is beweging. Evolutie is de toekomst. Evolutie is een keuze.

Choose to evolve

383.3-Wooden-pivoting-wall_-Laurenz-Vogel-Architekten_Total-Solution-.jpg

Onzichtbaar

Taatsdeurscharnieren

De scharnieren van FritsJurgens zijn mooi vormgegeven maar u wilt natuurlijk dat de focus op de taatsdeur ligt. Daarom zijn al onze scharnieren volledig geïntegreerd in de deur, zonder structurele elementen in de vloer of in het plafond. Bekijk projecten waar FritsJurgens taatsdeursystemen zijn toegepast en raak geïnspireerd.

System M+

fj3_still_16-9_49.jpeg

Absolute controle

Vloeiende beweging

System M biedt absolute controle over de beweging van uw taatsdeur. Met slechts een aanraking wordt de taatsdeur in een vloeiende beweging gebracht. Het openen van de deur gaat moeiteloos en gecontroleerd, de beweging is elegant en het sluiten fluisterzacht. Leer meer over wat de verschillende features van System M kunnen betekenen voor uw taatsdeur.

Taatsdeuren

392.11-pivoting-glass-wall_6-doors_jos.-berchtold-ag_switzerland.jpg

Innovatieve taatsdeur systemen

De oorsprong van FritsJurgens ligt in de ambitie om de optimale techniek te ontwikkelen voor taatsdeuren. Dit is nog steeds het doel wat FritsJurgens nastreeft; het continu creëren van innovatieve taatsdeursystemen.

Taatsdeuren – ook wel pivot deuren genaamd – zijn tegenwoordig van grote toegevoegde waarde voor de inrichting van een ruimte. Door de jaren heen heeft de pivot deur zich ontwikkeld tot high-end designelement. FritsJurgens is leidend in het bedenken van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve taatsdeursystemen.

Inspiratie

fj4_hero_05.png

Nederlandse precisie

Wij geloven in de tijdloze schoonheid van verborgen perfectie. Vanuit deze waarde hebben we ongewone taatsdeuroplossingen ontworpen van de hoogste kwaliteit met een passie voor details. Meneer Frits Jurgens was een meester van technische perfectie. Zijn filosofie: “Een perfect design is innovatief, functioneel, mooi en bruikbaar.” Lees hoe het verhaal van FritsJurgens ontstond.